Regulamentul conturilor

Avatar utilizator
inhumann
Server Manager
Mesaje: 135
Membru din: Joi Iun 29, 2017 1:22 am

Regulamentul conturilor

de inhumann » Vin Iun 30, 2017 12:34 pm

Regulamentul de conturi


1. Bunul Simt
Nu aveti voie sa aveti un prieten, membru al familiei sau oricine altcineva care sa va raspunda la intrebarile voastre in procesul de creeare a contului/caracterului. Incercarea de a iti ascunde identitatea fata de noi (utilizarea programelor ''proxy'', VPN sau oricare alta metoda) este strict interzisa. Nu stresati echipa administrativa pentru verificarea aplicatiilor, aveti rabdare.
Sancțiuni: Orice de la avertisment verbal până la ban în funcție de gravitate.
2. Securitatea Contului
Nu aveti voie sa oferiti conturile voastre sau sa le imprumutati altor jucatori. Este o abatere foarte grava de la regulament si poate duce chiar la o interdictie permanenta. Impartasirea raspunsurilor/criteriilor ce creeare in procesul de aplicatii este strict interzisa de asemenea. Toate caracterele trebuie sa fie originale si creeate fara ajutorul cuiva.

IP-ul tau, calculatorul tau si contul tau sunt responsabilitatea ta. Nimeni nu trebuie sa-ti foloseasca calculatorul, internetul sau contul fara voia ta, deci tine-ti parolele in siguranta. Daca banuiti pe cineva ca va cunoaste datele de acces pentru contul dumneavoastra, schimbati-le imediat. Nu exista exceptii in cazul in care o ruda/un prieten a intrat pe conturile voastre si ati ajuns sa fiti interzisi pe comunitate, o sa prezint cateva exemple despre ce nu trebuie sa faceti:
  • ♦ Sa oferiti caractere prietenilor vostrii pentru ca ei nu au chef sa creeze unul.
    ♦ Iti lasi parola la vedere si cineva cu acces la calculatorul tau intra pe cont si ajungi interdictionat.
Sancțiuni: Interdictie temporara sau permanenta in functie de gravitate.
3. Fraudarea Interdictiei
Nu aveti voie sa utilizati sau sa jucati pe caractere care au primit interdictie pe server-ul nostru. Creearea unui nou caracter pentru a juca in cazul unei interdictii permanente, nu va duce doar la esuarea sansei de a mai revoca interdictia originala ci si la blocarea contului actual.
Sancțiuni: De la interdictie temporara pana la una permanenta in functie de gravitate.
Regula se aplica pentru toate serviciile oferite de H;RP - UCP, forum, server, etc..
4. Vanzarea bunurilor H:RP
Nu aveti voie sa vindeti/cumparati sau sa anuntati vanzarea/cumpararea banilor in joc, vehiculelor, proprietatilor, apartenentelor sau conturilor pentru bunuri din viata reala. De asemenea, este strict interzis sa vindeti/cumparati bunuri Out of Character pentru bunuri In Character. In concluzie, nu aveti voie sa schimbati bunuri IC/OOC pentru diferite bunuri materiale si invers, exemple:
  • ♦ Achitarea unui mod de skin cu bani in joc.
    ♦ Anuntarea online cum ca vindeti 1.000.000$ H:RP pentru 100$ din viata reala.
    ♦ Achizitionarea pachetelor de donator pentru alti jucatori in schimbul banilor din joc.
    ♦ Completarea si creearea conturilor/caracterelor, completarea aplicatiilor pentru functii/factiuni contra cost.
Sancțiuni: Interdictie permanenta pentru toate partile implicate.
5. Identitati Interzise
Nu aveti voie sa utilizati nume celebre (ex. nume usor de recunoscut in societate) pentru caracterele voastre. Aceasta regula se aplica si in cazul numelelor nerealistice (ex. Vreybata_Daybanu; Tom_Beron; Chu_Line;etc..) sau nume amuzante menite sa starneasca rasul (ex. Chioru', Gaylord,etc).
Sancțiuni: Admin-jail permanent pana numele o sa fie schimbat - o sa fiti nevoiti sa cumparati o schimbare de nume.
Nu aveti voie sa utilizati numele caracterelor care au primit CK.
6. Cererile de Transfer
In cazul in care doriti sa va transferati bani sau proprietati de pe un caracter pe altul (ambele ale voastre), ai nevoie de permisiunea unui administrator prima data. Permisiunea se cere in joc prin comanda /re. Atunci cand cereti permisiunea, trebuie sa prezentati un motiv IC si OOC destul de intemeiat pentru care ar trebui sa va fie aprobata.

Restrictii:
1. Vehiculele, armele si drogurile nu sunt transferabile - transferurile sunt limitate doar la bani si proprietati.
2. Nu aveti voie sa transferati tot ce aveti pe un caracter (toti banii/toate proprietatile). In cazul in care doriti sa luati tot, trebuie sa achizitionati o schimbare de nume.

Transferul bunurilor care depaseste suma de 500.000$ are nevoie de prezenta unui administrator, fiind intermediarul.
Sancțiuni: Tot ce a fost transferat fara permisiune o sa fie restrictionat si irevocat.
7. Permisiunile Double Faction
In cazul in care nu detineti o aprobare Double Faction, doar un singur caracter poate sa fie intr-o factiune oficiala, fie ea legala sau ilegala. Acest lucru nu se aplica si in cazul factiunilor neoficiale.
Sancțiuni: Daca ati mintit liderul sau ati interpretat adevarul ca sa va aprobe DF, o sa fiti sanctionat in comun-acord.

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Acum este Joi Feb 22, 2018 12:56 pm