Regulamentul afacerilor

Avatar utilizator
inhumann
Server Manager
Mesaje: 135
Membru din: Joi Iun 29, 2017 1:22 am

Regulamentul afacerilor

de inhumann » Vin Iun 30, 2017 12:39 pm

Regulamentul pentru afaceri


1. Activitatea
Afacerile precum cluburile (de striptease), barurile, casele de pariuri, comerciale si restaurantele sunt obligate sa fie deschise macar o singura data pe saptamana. Afacerile sunt obligate sa instiinteze jucatorii atunci cand sunt deschise (/cad).

Celelalte afaceri sunt obligate sa fie deschise in permanenta. Regula nu este limitata dar se aplica in special pentru: statiile de alimentare, magazinele 24/7, magazinele de haine, fast food-urile si orice alte alternative precum frizeriile si saloanele de tatuaje. Aceste afaceri nu sunt obligate sa instiinteze jucatorii atunci cand sunt deschise.

Fiecare proprietar are obligatia sa stranga poze cu activitatea saptamanala in cazul in care este tras la raspundere de Property Management.
2. Absenta
Echipa administrativa a decis ca inactivitatea in cadrul acestui joc este inevitabila si prin urmare orice proprietate care nu activeaza pentru doua saptamani o sa fie restrictionata si revocata. Cat timp stiti ca absentati mai mult decat doua saptamani, sunteti obligati sa anuntati Property Management insa nicio cerere care depaseste o perioada mai mare de o luna nu o sa fie luata in considerare. In cazul in care stiti ca absentati mai mult decat o luna, aveti nevoie de aprobarea Property Management pentru a transfera afacerea unei persoane de incredere care sa o intretina pana reveniti.
  • Membrii Standard - Afacerea o sa fie retrasa dupa 14 zile (2 saptamani) de inactivitate.
    Membrii Premium - Afacerea o sa fie retrasa dupa 21 de zile (3 saptamani) de inactivitate.
    Membrii Interzisi - Afacerea o sa fie retrasa simultan interdictia declarata oficial.
Sancțiuni: Este strict interzis sa intrati pe server pentru cateva minute doar ca sa nu va fie revocata afecerea. Persoanele care savarsesc acest fapt vor fi sanctionate la latitudinea administratorului.
Orice cerere de absenta se inainteaza catre Property Management.
3. Jocurile de noroc si Tombole
Nu aveti voie sa utilizati nume celebre (ex. nume usor de recunoscut in societate) pentru caracterele voastre. Aceasta regula se aplica si in cazul numelelor nerealistice (ex. Vreybata_Daybanu; Tom_Beron; Chu_Line;etc..) sau nume amuzante menite sa starneasca rasul (ex. Chioru', Gaylord,etc).
Sancțiuni: Admin-jail permanent pana numele o sa fie schimbat - o sa fiti nevoiti sa cumparati o schimbare de nume.
Nu aveti voie sa utilizati numele caracterelor care au primit CK.

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Acum este Joi Feb 22, 2018 1:04 pm