Regulamentul caselor

Avatar utilizator
inhumann
Server Manager
Mesaje: 135
Membru din: Joi Iun 29, 2017 1:22 am

Regulamentul caselor

de inhumann » Vin Iun 30, 2017 12:41 pm

Regulamentul pentru case


1. Absenta
Echipa administrativa a stabilit ca absenta in cazul acestui joc este inevitabila insa nu putem sa tinem toate proprietatile ocupate. Prin urmare, orice absenta care depaseste trei saptamani si nu este anuntata catre Property Management o sa fie revocata si nu o sa fie returnata niciodata. Daca stiti ca nu activati pentru mai mult de doua luni, instiintari de absente nu se vor aproba pe perioade atat de lungi. Prin urmare, aveti nevoie de o persoana de incredere care sa va tina proprietatea pana reveniti.
  • Membrii Standard - Casele/Apartamentele vor fi scoase dupa 21 de zile (3 saptamani) de inactivitate.
    Membrii Premium - Casele/Apartamentele vor fi scoase dupa o luna de inactivitate.
    Membrii Interzisi - Casele/Apartamentele vor fi scoase imediat ce interdictia este declarata oficial.
Sancțiuni: Prezenta pe server pentru cateva minute doar ca sa tineti proprietatile pe numele vostru este strict interzisa si o sa fiti sanctionat la latitudinea administratorului.
Orice perioada care va depaseste termenul impus dar se afla sub 2 luni are nevoie de o cerere pentru a va tine proprietatile rezervate, o astfel de cerere se trimite printr-un mesaj catre Property Management.
2. Abuzul de Obiecte
Este strict interzis sa modificati constructia interioara a unei proprietati dupa propria decizie. Orice interior trebuie sa se conformeze cu exteriorul, astfel nu aveti voie sa construiti etaj daca casa voastra nu are un etaj exterior.

Aveti voie sa construiti camere secrete in casele voastre cat timp nu abuzati de obiecte pentru a le ascunde si a le face imposibil de observat pentru a evita Powergaming-ul.

Cand cineva este in casa voastra, aveti obligatia sa-l instiintati pe /do ca exista o usa secrete si trebuie sa-i spuneti daca este usor vizibila sau nu - in viata reala orice modificare a peretelui este observabila.
Sancțiuni: Abuzul exterior de obiecte va duce la stergerea totala a mapping-ului creeat si furnizorul poate sa fie sanctionat de la admin-jail pana la ban permanent in functie de gravitate.
Nu aveti voie sa utilizati numele caracterelor care au primit CK.

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Acum este Mar Feb 20, 2018 5:22 pm