Basketball System - TBA

Avatar utilizator
valelele
Game Developer
Mesaje: 46
Membru din: Joi Iun 29, 2017 1:39 am

Basketball System - TBA

de valelele » Mie Iul 05, 2017 2:02 am

BASKETBALL SYSTEM - HARD ROLEPLAY
1.De data asta iti voi prezenta un ghid implementat de catre echipa administrativa Hard Roleplay. Bazele acestui script este ca puteti juca basketball si va puteti dezvolta roleplay-ul, alte idei, total diferit de comunitatile pe care ati jucat pana acum, cel putin eu. Cu niste taste usor de folosit, caracteristici uimitoare și o comunitate în continuă creștere care permite de a juca basketball joacă un rol important aici pe serverul Hard Roleplay. Indiferent dacă doriți să oferi o pasa unui membru al echipei dvs. sportive, ori sa aruncati la cos, sau sa alergati cu mingea mult mai rapid spre cos. Oportunitățile sunt nelimitate. Înainte de a continua să citiți, am dori să vă reamintim că, comunitatea Hard Role Play promovează si aprobă practicarea sportului si in viata reala. Și amintiți-va ca scriptul este aici pentru a diversifica role play-ul. Noroc si sa te distrezi.
Imagine
2. In poza din stanga puteti observa cam cum arata sistemul atunci cand preluati mingea prin tasta F, dupa care alergati cu mingea catre cos, probabil dorind sa dati o pasa coechiper-ului, ori sa dati la cos. Comanda cum puteti alerga cu mingea in mana este simpla, mentineti apasat pe tasta W, in timp ce aveti mingea in mana cu ajutorul tastei F. Atunci cand doriti sa dati la cos in timp ce alergati este destul de simpla deoarece scripterii au implementat ca in viata reala, se opreste foarte putin caracterul, dupa care arunca spre cos.
3.In poza din dreapta puteti observa cam cum arata sistemul atunci cand arunci la cos, si chiar il deplasati mingea in cos. Insa atunci cand nu il nimeriti, mingea sare de cateva ori si se pune exact langa stalpul ce tine cosul de basket. Comanda prin care puteti arunca la cos, trebuie neaparat sa aveti mingea in mana, sa va indreptati catre cos, si sa apasati click stanga astfel incat traictoria mingii sa se indrepte in cos. Doresc sa va reamintesc ca acest script este foarte bun si aproape nu exista bug-uri la el.
Imagine]
Comenzile; F(preluarea mingii de basket)
Click stanga(arunci la cos)
W, A, S, D(posibilitatea de a alerga cu mingea in mana pe teren)
Space(alergarea mai rapida cu mingea in mana pe teren)
Credits: AlwaysOnHunt
Imagine

Avatar utilizator
zƎneca
Head of Legal Factions
Mesaje: 108
Membru din: Joi Iun 29, 2017 1:27 am
Localitate: lounging on my chair

Re: Basketball System - TBA

de zƎneca » Dum Dec 10, 2017 6:33 pm

Actualizat

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Acum este Mar Feb 20, 2018 5:24 pm