Taxi Job

Avatar utilizator
H:RP
Hard Roleplay
Mesaje: 8
Membru din: Dum Iul 02, 2017 7:55 pm

Taxi Job

de H:RP » Mie Iul 05, 2017 2:11 am

1. Întroducere

1.1 Informatii despre job
Jobul Taxi se ocupa cu transportul jucatorilor din Los Santos. Soferii de taxi au devenit o modalitate utila de transport atunci cand cineva este fara un vehicul si are nevoie de o calatorie rapida la locatia pe care si-o doresc. Licenta de taxi se poate obtine de la DMV, unde se obtine si permisul de conducere. Pentru a putea obtine licenta, trebuie sa treci un examen auto care va costa 10000$. Pentru a incepe examenul la DMV, ar trebui sa fiti inauntrul vehicului de tip Cabbie. Pentru a incepe, scrieti "/licenseexam".
Imagine
Un punct de control si un marcaj rosu vor aparea pe harta. Accesati punctul de control si urmati traseul evidentiat intr-un timp limita. Examenul ar trebui sa dureze aproximativ 10 minute si costa 10000$ la succes.

Pentru a putea lua aceasta licenta de Taxi, trebuie ca main job-ul sa fie Null. In timpul examenului, pe ecran este afisat un timp. Dupa ce ati finalizat examenul de taxi cu succes, puteti incepe munca cu un vehicul personal de tip Taxi/Cabbie
Imagine

1.2 Vehicule
Va trebui sa va achizitionati un vehicul personal pentru a putea initia misiunile de Taxi. Numai cele doua vehicule de mai jos pot fi folosite

Taxi
Imagine
Price: $45,000
Un taxi este vehiculul standard utilizat si este un bun autovehicul pentru toti taximetristii. Taxi-ul este putin mai rapid decat echivalentul lui, Cabbie si are o utilizare mai mare de mile, dar este foarte standard si neoriginal

Cabbie
Imagine
Price: $50,000
Cabbie, desi putin mai lent decat Taxi, este un vehicul ce cuprinde o metoda de transport mai luxoasa si mai exclusiva. Se utilieaza pentru a impresiona clientii dumneavoastra!


2. Comenzile
 • /taxi duty
  Aceasta comanda iti va seta taxi-ul tau on-duty. Vi se va da un nume colorat care va indica ca un sofer de taxi
 • /taxi accept
  Cand cineva suna la taxi, puteti folosi aceasta comanda sa acceptati listarea.
 • /taxi stop
  Aceasta comanda iti va opri automat fare-ul de oriunde esti. Această comandă vă va împiedica să câștigați orice plată.
3. Misiunile

Tu poti incepe munca de taximetrist folosind "/taxi duty" inauntrul unui vehicul de tip Taxi/Cabbie. Acest lucru vă va permite să răspundeți la apelurile altor jucători. Când primiți un apel, veți vedea un mesaj similar cu următorul mesaj:
Imagine
Tu poti raspunde la aceasta listare folosind "/taxi accept "

Dacă sunteți prima persoană care răspunde la apel, veți primi locația curentă și numărul de telefon al apelantului în cazul în care trebuie să îi contactați sau dacă nu îi puteți găsi, mesajul similar cu cel de mai jos:
Imagine
Cand un pasager iese din vehiculul tau, banii se vor incarca automat si se vor adauga in mana. Poti sa incetezi lucrul folosind "/taxi stop"
dar vă rugăm să rețineți că acest lucru va anula orice tarif care a fost acum acumulat.

4. Întrebări frecvente
 • Mi-am achizitionat un vehicul de tip Taxi, cum pot incepe?
  Cand timp ti-ai cumparat un vehicul de tip Taxi vei putea utiliza comanda "/taxi" cand esti la volanul masinii.
 • Cum pot sa stiu unde vor fi oameni care au nevoie de deplasare?
  În prezent, dacă nu cunoașteți bine harta, puteti tasta /locations pentru a vedea principalele locatii de pe Hard Roleplay
Credits: valelele and Bhowder

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Acum este Vin Feb 23, 2018 10:13 pm